Musi-Versum

Welkom bij Musi-versum, de site van Rob van Reijmersdal, arrangeur, componist en muzikaal leider.
Voor info of het plaatsen van een opdracht stuur een mail naar musiversum@gmail.com

Musi-Versum, muziek met een missie

Musi-Versum heeft als doel ‘lichte muziek’ (pop, jazz en alles wat niet klassiek is) een breder draagvlak te geven, middels zijn eigen arrangementen, directies en workshops. Zo wordt deze tegenhanger van het vaak serieuzere klassieke genre toegankelijk voor een groot publiek.

Musi-Versum componeert, creëert en construeert muziek in opdracht. Op maat.
Melodie, harmonie, ritme, dynamiek, articulatie, tempo, instrumentatie en uitvoering spelen daarbij vanzelfsprekend een grote rol. Bij de composities wordt middels de partituur aangegeven hoe deze aspecten te interpreteren.
Robert van Reijmersdal, de eigenaar van Musi-Versum is ook arrangeur. Hij bewerkt bestaande muziek of een bepaalde compositie voor een ander doel. Rob heeft veel kennis van harmonieleer, instrumentatie en orkestratie.
Alle composities worden door de hem zelf gearrangeerd en georkestreerd.

Rob van Reijmersdal werkt zelfstandig in opdracht van voornamelijk harmonie- en fanfareorkesten en bigbands, van zang en musical groepen, symphonie orkesten maar schrijft ook voor bijzondere bezettingen als een Metropole Orkest bezetting. Op deze geregistreerde partituren rust auteursrecht (lees hier de voorwaarden). De eerste pagina’s van de partituur (score) van de arrangementen kunnen om een indruk te krijgen worden bestudeerd.

Daarnaast is Rob ook dirigent en artistiek leider. Met bezieling geeft hij leiding aan diverse gezelschappen en muziekproducties.
Hij stuurt de muzikanten, zangers en acteurs op een creatieve en expressieve manier aan.
Is origineel en fantasievol.

Voor het plaatsen van een opdracht kunt u contact opnemen via email of bel direct +31 6 21 88 14 95.

Nieuws & recensies